Één jaar MV Home en lifestyle

Lieve mensen,

“Het is herfst, bijna winter”

Ons kindje Vissers MV Home bestaat Op 1 november 1 jaar. Wij willen dit samen met jullie vieren en hebben daarom in deze feestelijke periode een aantal cadeaus voor jullie in petto:
We zitten met z’n allen nog steeds in een tijd dat we veelvuldig onze handen moeten wassen, daarom geven wij in samenwerking met onze bestseller Umami exlusive cosmetics een heerlijke goodie bag weg, voor de eerste 25 klanten van Vissers MV Home (deze actie start op 1 november en geldt voor een bedrag vanaf €50). Wij hebben deze luxe handverzorging lijn tegenwoordig ook uitgebreid met een heerlijke roomspray, in de voor jullie wel bekende Umami geuren.

Ook de samenwerking met Bela Donaco is ons goed bevallen. De prachtige handgemaakte armbanden in natuursteen, buffelleder en sterling zilver valt zeker ook bij jullie in de smaak. Er word op dit moment dan ook hard gewerkt aan een Vissers MV jubileum armband, die door 1 van onze Vissers MV Home klanten gewonnen kan worden. Deze armband is geschikt voor haar en hem en zal een exclusief item worden (hierover binnenkort meer).

Het is een vreemd jaar 2020, afstand en voorzichtigheid zijn geboden, een tijd van veel binnen zitten en thuisblijven. Wij van Vissers Home doen er dan ook alles aan om het voor jullie binnen extra gezellig en warm te maken:
Luxe geurkaarsen, extra large plaids, prachtige sierkussens, exclusieve windlichten en kandelaars en beddengoed voor de koude nachten. Hulp nodig bij met decoreren? Rinaldo helpt u graag. Kom vrijblijvend een kijkje nemen in onze Home store, de koffie staat klaar.

Voor meer nieuws en win acties volg je ons op instagram @vissersmvhairandhome, Facebook en onze vernieuwde website.

Wij zien jullie snel, hopelijk in goede gezondheid

Liefs Team Vissers MV Hair and Home

 

BELA DONACO WIKKELARMBANDEN
UMAMI PURE BLOSSOMS