LA BIOSTHETIQUE
Voor al u haar en hoofdhuidproblemen. Kwaliteitsproducten ten bate van de conditie van de huid, hoofdhuid en het haar. Advies op maat. Analyses & behandelingen.
La Biosthetique
VISAROME LA BIOSTHETIQUE

La Biosthetique Visarome Dynamique R een complex van natuurlijke etherische oliën stimuleert de hoofdhuid, activeert de natuurlijke stofwisseling en bevordert zo de hoofdhuidfunctie.

Door het verbeteren van de celstofwisseling wordt hiermee de haargroei verbeterd. La Biosthetique Visarome Dynamique R werkt effectief i.c.m. de hoofdhuidmassage.

La Biosthetique Visarome Dynamique R is te combineren met La Biosthetique Biofanelan Shampoo.

  • E: Ontspant de hoofdhuid, kalmeert en verbetert de huidtoestand.
  • N: Kalmeert de talg- en zweetklieren de hoofdhuid wordt helderder, frisser en irritaties verdwijnen. Creëert optimale voorwaarden voor de haargroei.
  • R: stimuleert de doorbloeding en de stofwisseling in de hoofdhuid. Verbetert de toevoer van voedingsstoffen naar de haarwortels en de hoofdhuidfunctie. Zorgt voor optimale haargroeivoorwaarden.
  • EN: Bevordert de doorbloeding van de hoofdhuid, draagt bij aan de optimalisering van de energie capaciteit en de functie van de hoofdhuid. Verbetert zo de natuurlijke groeicondities van het haar.
  • B: Stimuleert de stofwisseling in de hoofdhuid, bevordert de doorbloeding en verbetert de talgkliersecretie.
Visarome van La Biosthetique
OLAPLEX

Beschadigd haar? Olaplex! Chemische behandelingen zoals kleuren en blonderen en thermische behandelingen zoals föhnen en de stijltang beschadigen het haar. Deze schade uit zich in het ernstig zwak/futloos worden van het haar. Haarkleuren worden sneller dof, er ontstaan gespleten punten en het haar voelt droog aan. In het ergste geval breekt het haar zelfs af. Olaplex wordt gezien als de grootste technologische doorbraak in de cosmetische industrie in jaren. Olaplex wordt geprezen met titels als “favoriete hulpmiddel voor kleurexperts” en heeft de award voor meest innovatieve beautyproduct in de wacht gesleept.

Olaplex
SEBASTIAN PROFESSIONAL

De jaren ’60 van de vorige eeuw stonden in het teken van experimenteren. In een explosie van kleuren en vormen worden de jurkjes korter en de verwachtingen hoger van hoe stijl er zou moeten uitzien. En zodra de revolutie begon, was deze niet meer te stoppen. Het meeste heldere decennium ooit stond op het punt iets prijs te geven wat nog spannender was…

LA stylist Geri Cusenza was begin jaren ’70 vastbesloten om nog een stapje verder te gaan en de flower power generatie naar fearless hair fashion te leiden. Sebastian Professional werd opgericht vanuit dit onverschrokken principe. Het verlangen naar innovatie en verandering van de spelregels is vanaf dag één onze raison d’être geweest. En dat is vandaag nog precies zo.

Sebastian Professional
Sebastian Professional