STYLINGZONE

Maximaal resultaat

De coupe die we je vervolgens adviseren, verhult de minder sterke eigenschappen. Door te kijken naar vormen en het gebruik van de juiste technieken en materialen wordt een coupe naar jouw hoofd gevormd. Dit is het resultaat van jarenlange ervaring op internationaal niveau en de juist geselecteerde producten. Ook het stylen van het haar gebeurt volgens de filosofie dat het resultaat moet passen bij de persoonlijkheid. Dus geen vervreemdende metamorfoses, maar wel maximaal resultaat.

Styling Zone
Stylingzone Vissers MV
COLORLAB

Geloofwaardige kleurtonen die de eigen haarkleur versterken

In het colorlab, wordt gewerkt met de revolutionaire kleurlijn van Sassoon Professional. De resultaten hiervan zijn natuurlijke, geloofwaardige kleurtonen of combinaties die de eigen haarkleur niet verbergen, maar versterken. Kleuringen zijn vrij van parabenen en sulfaten.Cellophanes is volledig vrij van chemie. Het verbeterd de kwaliteit en conditie en geeft een unieke glans.

Colorlab Vissers MV Kapsalon
RELAXROOM

Leun achterover, sluit je ogen en geniet in de relaxroom

In de relaxroom krijgt het wassen van haren een nieuwe dimensie. Afhankelijk van de wensen krijgt jouw hoofdhuid en haar de gewenste behandeling. Tijdens het wassen onderga je een heerlijke ontspannende hoofdmassage met producten uit een van de exclusieve haarverzorgingslijn die Vissers total care concept voert. Iedere haarverzorgingslijn heeft zijn eigen kracht en doel. Op basis van onze kennis, vakkundigheid en jouw wensen en behoeften wordt er een keuze gemaakt voor het bij jou best passende label. De labels die gevoerd worden, zijn Sassoon, La biosthetique en Olaplex.

La biosthetique:

De combinatie van leven en schoonheid. Bio en esthetiek. De combinatie van het nieuwste onderzoek en natuurlijke ingrediënten. Persoonlijk, voor elke huid en ieder haar: dat is onze missie.

Hoofdhuidcheck:

last van jeuk? Haaruitval? Schilferig? Of gewoon benieuwd naar de gezondheid van uw hoofdhuid.

Kom vrijblijvend langs voor een hoofdhuidcheck en krijg een passend advies voor uw haar en hoofdhuid.

Relaxroom Vissers MV Kapsalon
PRIJZEN HAAR

DIENST

PRIJS

Wassen/knippen/blowen

vanaf €55,-

Wassen/knippen/föhnen

vanaf €68,50

Wassen/föhnen

vanaf €38,50

Knippen heer

€42,-

Knippen/ stylen dames 12-18 jaar

€45,-

Knippen kind

€32,50

Permanente kleuring

Prijs in overleg

Cellophanes

Prijs in overleg