COVID 19 nieuws update

Lieve mensen,

Als verantwoordelijke voor Vissers MV Hair and Home wil ik iedereen bedanken voor het nemen van zijn/haar verantwoordelijkheid in deze gekke en onwerkelijke tijd. Daarnaast wil ik iedereen bedanken voor alle steun en vertrouwen in ons en ons bedrijf.
Goed dat je je afspraak annuleert bij klachten, afstand houdt en nadenkt.
Wij van Vissers MV, zijn zowel zakelijk als privé bezig om onszelf te beschermen. We voorkomen drukte en nemen alle regels heel serieus, omdat we jullie willen blijven bedienen en kunnen zien. We willen open blijven en ons mooie vak uitvoeren. Als we allemaal opletten en even pas op de plaats maken, keren we hopelijk snel weer terug naar het ‘oude normaal’.
Uiteraard houden we ons aan de RIVM regels, daarom zullen we vanaf heden op verzoek mondkapjes gebruiken tijdens de behandeling. Wij verwachten dit dan ook van de klant.
Aangezien wij veel ruimte in ons bedrijf om ons heen hebben kan daarna het kapje af.
Tijdens behandeling zal het kapje, om kwaliteit te waarborgen, bij de klant misschien even af moeten.
Wil jullie allemaal blijven zien…. In goede gezondheid

Take care ….. And better be safe then sorry ….. Lieve groet , Maurice