Lieve, lieve mensen…

Het lijkt wel of het gisteren was dat ik mijn kerstwens van vorig jaar geschreven heb.
Hebben jullie dat ook? Het gevoel dat het jaar aan ons voorbij getrokken is, en het niet bewust hebben meegemaakt? Begrijpelijk, wel oh zo jammer.
Ondanks het vreselijke virus waar we mee moeten dealen, kan ik toch terug kijken op een mooi jaar, een jubileum jaar. 30 jaar ondernemen. Ik wil iedereen bedanken, ik heb me nog nooit zo gewaardeerd gevoelt. Heel bijzonder.
 
2 jaar geleden zijn we met Vissers Home gestart. Net voor de eerste lockdown.
Wat een toevoeging en wat een succes!
Zo fijn dat dit zo goed ontvangen is.
 
En nu komt de mooiste tijd van het jaar er aan…. Kerstmis.
 
Vorig jaar zaten we in een harde lockdown en konden wij niet genieten van de kerst drukte, jullie mooi maken voor de kerst en voorzien van de cadeautjes.
Dit jaar zijn wij er weer helemaal klaar voor. Buiten dat we jullie altijd mooi maken is Vissers Home ook weer helemaal kerst klaar. Rinaldo en ik hebben extra ons best gedaan om de mooiste spullen in huis te halen om je huis extra gezellig en mooi te maken of om mooie cadeaus te kunnen geven.
Al zijn er maatregelen, ook Corona proof kunnen we naar elkaar omkijken. Het samen gezellig hebben en genieten, voor elkaar zorgen en elkaar verwennen om een mooie kerst te hebben. En laten we hier dan ook heel bewust van genieten.
We zullen nog veel thuis moeten blijven. Persoonlijk vind ik dat met de feestdagen nooit een straf.
Heerlijk, een mooi en gezellig aangekleed huis, kaarsen, lekker eten en een mooie wijn erbij. Fijne mensen om je heen, in gepaste formatie, dat dan wel.
Laat die gepaste formatie geen straf zijn maar een verrijking. Meer qualitytime voor elkaar en voor jezelf. Laat dit een cadeautje zijn voor jou, voor deze kerst en de toekomst.
Geniet van wat er is en wat je hebt.

Ben goed en lief voor jezelf …. Maar ook voor een ander en elkaar.
 
Merry Christmas.
 
Liefs Maurice
Vissers Hair & Home Kerst 2021
Vissers Hair & Home Kerst 2021