Vissers MV 2 maanden feest

Lieve mensen, Vissers MV Hair and Home viert 2 maanden feest!

Ten eerste is daar natuurlijk het jubileum van onze Home Store die 1 november 1 jaar is geworden. Wij willen dit met jullie vieren en hebben bij besteding van €50 in onze Home store een luxe goodie bag van Umami exclusief cosmetics.

Onze vrienden van Bela Donaco doneren een prachtige armband t.w.v. €279 voor de eerste klant die €500 besteed in Vissers MV Home. Dit juweel is speciaal voor Vissers MV ontworpen, is unisex en bevat prachtige stenen en een prachtige sluiting van sterling zilver met het MV logo erin gegraveerd.

Wij zijn ook al begonnen met verkoop van exclusieve kerst items, dit allemaal i.v.m. met het covid-19 virus. Zo hopen wij met het verspreiden van drukte in de salon en home ons steentje bij te dragen om het virus samen met jullie de kop in te drukken, zodat 2021 een beter jaar wordt voor ons allemaal.

Wij van Vissers MV Hair and Home blijven positief. We zijn open, we werken hard om jullie allemaal te voorzien van prachtige kapsels en exclusieve Home producten. Wij vertrouwen er ook op dat jullie als onze klanten bij klachten niet naar de salon komen maar je afspraak verzet of afzegt.

Wij blijven niet stil staan bij Vissers MV ook in het nieuwe jaar komen wij met nieuwe haarproducten en exclusieve Home en Lifestyle producten.

Omdat kerst dit jaar op vrijdag en zaterdag valt, zullen wij een extra dag voor jullie open gaan dit zal zijn op maandag 21 December, maar maak wel op tijd een afspraak want vol is vol.

Hebben jullie zelf nog suggesties zodat wij onze service in de salon en in home zouden kunnen verbeteren?

Wij horen dit graag.

Voor win acties en producten volg je ons Instagram account @vissersmvhairandhome.

Maurice, Rosanne, Deyana, Zoë, Willemijn en Rinaldo wensen jullie alvast hele fijne feestdagen en het belangrijkste van alles : STAY SAFE

Liefs Team Vissers MV Hair and Home

 

BELA DONACO JUBILEUM UITGAVE
UMAMI